I stolt samarbeid med

777 med nytt kvinnelag

Theodor Kvikne, 2021-01-26

Vi i 777 Esports er svært stolte av å lansere vårt første satsende kvinnelag i esporten Counter Strike: Global Offensive. Laget består av Lotta Marie Klonteig (kaptein), Marita Siljan Sørensen (IGL/In Game Leader), Thea Evensen og Vårin Øyen fra Norge, samt Jennica Sjögren fra Sverige. Samtlige spillere har lang erfaring og er kjente ansikt i det norske Counter-Strike miljøet. Blant annet har Marita deltatt i EM i Barcelona i 2017, og Lotta som allerede er en del av 777-familien som en av Norges mest populære kvinnelige streamere. 

Laget skal konkurrere i 2. divisjon i Telialigaen fra kommende sesong, som er det nest høyeste nivået i Norge. Telialigaen er Europas største organiserte Counter-Strike liga med over 4000 utøvere. 

"Vi synes det er helt rått at denne gjengen ønsker å satse, dette er noe norsk esport trenger. Vi som klubb ønsker at esport skal være bærekraftig, og da må det være like muligheter for alle uavhengig av kjønn. Det finnes få profesjonelle kvinnelige esportutøvere som vi kjenner til i Norge i dag, men vi hører stadig fra de som vil, og da er det på høy tid at norske klubber gir de muligheten. Vi kommer til å legge til rette for at de skal ta steg og utvikle seg. Målet er at de skal kunne leve av dette og bli en seriøs konkurrent i 1. divisjon. Vi forventer at flere klubber og esportforbundet henger seg på." Theodor S. Kvikne, daglig leder 777 Esport. 

For spørsmål ta kontakt med daglig leder:
Theodor S. Kvikne
Mobil: 97 00 62 92
Epost: teddy@777esports.no