I stolt samarbeid med

777 vinner Telialigaen, igjen!

Fabio Enzo, 2022-06-03

Om suksessen skriver Gamer.no følgende (les hele artikkelen her):

777 ble for sterke for 00 PROSPECTS i tre kamper og tar med seg 86 000 kroner, og mange nye fans hjem fra finalen i Oslo.

Med sluttspillet over for de andre e-sportene var det Counter-Strike: Global Offensive sin tur i et fullsatt Eldorado, i hjertet av Oslo. Tittelen ble et kjært punktum for denne utgaven av 777 som har hentet inn to nye forsterkninger i sin videre satsning.

(...)

777 åpnet sterkest

Overpass var førstevalget for 777 etter at både Inferno og Nuke var borte. Lagene spilte jevnt til pause, og igjen var stillingen 8-7 etter imponerende spill som terrorist. Som CT ble 777 noen hakk for sterke og avsluttet den andre halvdelen 8-3 og tok første stikk i finalen.

00 Prospects besto av disse

Vis mer 

Første kartet som enda ikke har blitt spilt under sluttspillet var 00 Prospects neste kart, Vertigo. Tempoet og nivået 00 Prospects startet med sjokkerte 777 som rett og slett fikk en opplæring i Vertigo. Det ble kun to ensomme runder for 777 og Prospects utlignet til 1-1 i kart.

Kunne ikke bedt om en bedre avslutning på Ancient

Finalen kunne ikke blitt avsluttet på en bedre måte da 00 Prospects dro i gang med fem strake runder på T-siden av Ancient. Likevel klarte et rystet 777 å hente seg inn med 8-7 til sidebytte.

Lagene fulgte hverandre til den siste runden hvor 00 Prospects ikke fikk kjøpt opp en full våpen-runde. Dette utnyttet 777 til det fulle og tok tittel, premie, heder og ære med seg hjem i sin siste opptreden med denne lagoppstillingen.

Les hele artikkelen her