I stolt samarbeid med

Ny CS-lineup for 2022

Fabio Enzo, 2022-01-3

Dette er på papiret den beste lagoppstillingen et norsk lag har hatt på veldig lang tid, sier sportslig leder Tommy «TommyM» Monsen.

777 Esport tok steget inn i norsk CS i høstsesongen 2020, og har siden den gang vært i sluttspillet hver sesong vi har deltatt, før vi i høst tok hjem gullet og endte Apeks' seiersrekke på 6 sesonger på rad. Siden oppstarten av 777 har vårt ønske vært å utvikle norske lag og spillere som skal hevde seg internasjonalt. I fjor var vi en periode innom Topp 50 globalt, og det er vår ambisjon å komme tilbake til topp 50 og bli der. 

– Vår høyeste plassering, like før forrige sommer, var nummer 46 på verdensrangeringen. På det tidspunktet følte jeg vi kunne slå hvem som helst utenom de aller aller beste lagene. Målet vårt er å komme tilbake dit, og gjerne være stabilt på det nivået over en lenger periode. Dette er på papiret den beste lagoppstillingen et norsk lag har hatt på veldig lang tid, og jeg tror at under våre vinger så kan dette bli veldig bra. Jeg har stor tro på at vi og Apeks Rebels kan hevde oss internasjonalt i år, forteller Tommy Monsen

Inn i den nye troppen kommer Sander "Grus" Iversen, med bakgrunn fra flere år hos Apeks. 

– Jeg valgte å gå til 777 fordi jeg føler vi har samme ambisjoner og det er en ganske fin gjeng, noen av gutta har jeg spillt med tidligere og vet hva jeg får av de. Haris har jeg kunne tenkt meg å spille med en god stund så det er noe jeg ser fram til. 777 satser på norsk Counter-Strike og har fått til veldig mye på kort tid, så det er noe jeg vil fortsette å bygge på sammen med de, forteller Grus.

Vi har også valgt å ta tilbake Sondre «fibb0» Gjerde i klubben, denne gang som analyst ved Snorre Graneruds (coach) høyre hånd. 

– «fibb0» kom til meg og «fletch» på sluttspillet og sa han kunne tenke seg å bli analytiker for oss, noe som virkelig satt i gang en gnist hos oss. «fibb0» har vært i klubben før, og er en ekstremt bra type. Sammen med hans måte å håndtere mennesker på og hans erfaring i Counter-Strike, tror vi han kan bli en viktig brikke for oss i tiden fremover, forteller Tommy.

 

lineup-2022CS-troppen for vårsesongen 2022 blir altså som følger (fra venstre): H4RR3, mikki, Grus, akEz og Ruyter.

 

Lagets management, her avbildet (fra venstre): Snorre "fletch" Granerud, Tommy Monsen og Sondre "fibb0" Gjerde.