I stolt samarbeid med

Ny line-up for FIFA22!

Fabio, 2021-09-22

FIFA er et spill som sakte men sikkert etablerer seg som en top tier esport. I år starter vi arbeidet vårt mot en ny type FIFA-satsing som ønsker å lyse rampelyset på noen av landets største FIFA-talenter gjennom vår organisasjon. Vi jobber mot nøkkel-turneringer i FIFA Global Series som FIFAe Club World Cup, FIFAe World Cup, FIFAe Champions League m.fl., i tillegg til en satsing her hjemme i Norge i samarbeid med LSK i Eserien og NM.

 

Si velkommen til Arkan Resul, Bao Nguyen, Vidusan Yoganathan, Thilip Thangarasa, Johan Færaas og Marius Øyen Garnes. 

Som vinner av Eserien Sesong 1, kaptein på landslaget og som 1 av de 2 eneste nordmenn som har kvalifisert seg til et fysisk offline EA event er Arkan Resul allerede en veteran i norsk efotball. Han er kjent for sin aggressive spillestil og vil hos 777 Esports være lagets kaptein.

Bao Nguyen og Vidusan Yoganathan kommer fra tradisjonell fotball, og tok PS4-kontrollene opp da de lå fotballskoene på hylla. De unge talentene vant NM i eFotball året de debuterte, og har begge fått innpass på landslaget. I Eserien representerte de LSK hele veien til sluttspillet, ledet av Thilip Thangarasa og Marius Garnes, et trenerteam som fant veien til hverandre gjennom FIFA og som senere har utviklet seg til å være den mest farlige trenerduoen i norsk FIFA. Thilip Thangarasa er utdannet psykolog og vil bidra som både klubbens FIFA-trener og mental coach på tvers av klubbens esporter.

Johan Færaas, bedre kjent som Johans, er en av Norges mest populære FIFA-YouTubere og tar nå steget videre som en gaming- & lifestyle YouTuber kombinert med hans initiativ som content-ansvarlig for satsingen. Vi ønsker å vise dere hva som skjer på innsiden av klubben og på våre spilleres reise som den førset generasjonen med profesjonelle FIFA-spillere, og Johan sammen med innholdsteamet er her for å dokumentere det hele.

Vi ønsker alle velkommen og ser frem til en spennende sesong med FIFA22.