I stolt samarbeid med

Powered by Tibber!

Fabio Enzo, 2021-08-30

Vi i 777 Esports brenner for å se norsk e-sport bli puttet på verdenskartet, og å bidra til et sterkere fokus på mental helse, likestilling og miljø i gaming.

– Grunnen til at vi startet 777 Esports var fordi vi selv følte at det fantes et behov for flere måter for folk som oss, som er glad i gaming, men også har mange andre interesser, å utøve interessen og lidenskapen for gaming. Vi kommer fra musikkverden hvor noe av det hyggeligste vi vet om er å arrangere eventer hvor folk kan glede seg over god musikk. Vi ønsker å ta med oss dette og kombinere det med profesjonell e-sport, for å lage god underholdning hvor mennesker kan samles rundt en felles interesse for e-sport og gaming, forteller Fabio Enzo, adm. dir. i 777 Esports.

– For oss har det vært en no-brainer å jobbe med et tech-selskap som Tibber, som ikke bare er et fremtidsrettet selskap, men det er en gjeng som også brenner for å se norsk e-sport vokse i en bærekraftig retning.

Tibber er et uvanlig strømselskap som ikke tjener penger på strømforbruket ditt. I stedet gir vi deg en app proppfull av smart teknologi som kan hjelpe deg å redusere det. Strømprisen følger spotpris fra Nord Pool + maks 1 øre per kWt som utelukkende går til å dekke avgifter og lovpålagte elsertifikater. Du betaler kun 39 kr per måned utover strømprisen. 

Tibber deler 777 sin lidenskap for gaming, og derfor har vi gått sammen og laget den beste strømavtalen for å holde festen på server gående. I Tibber-appen får du også full oversikt over strømforbruket ditt og tilgang til smarte funksjoner. Blir du Tibber-kunde via denne siden, får du 500 kr i bonus du kan bruke i Tibber Store på for eksempel Philips Hue-lys til gamingrommet og andre smarte produkter.

Sjekk ut den nye strømavtalen her:

https://tibber.com/no/777