I stolt samarbeid med

Vellykket emisjon for 777 Esports!

Fabio Enzo, 2022-01-14

Det er en glede for oss å melde om at vi etter et halvår med samtaler med ulike interessenter i Norge har hentet kapital fra en herlig gjeng fra Stavanger.

Om emisjonen og Aftermath sier styrets leder i 777 Esports Fabio Enzo: “Vi er stolte over å ha hentet inn nye medeiere og fersk kapital til det vi ser på som det mest unike og spennende esportprosjektet i Norge. Det som startet litt som et eksperiment i krysningspunktet mellom musikk- og esportbransjen utviklet seg raskt til et esportklubb-konsept som mange ikke har sett før. Etter bare litt over ett år ut i reisen har vi fått med oss spennende samarbeidspartnere og et NM-mesterskap i CS:GO i sekken, og vi merket fort at videre vekst vil kreve mer ressurser. Etter noen måneder på leting etter passende investorer er vi veldig glade for å ha landet på Aftermath. Dette er en gruppering som har god forståelse for hvem vi er og hva vi prøver å få til, i tillegg til at de er ressurssterke med relevant kompetanse og et verdifullt nettverk. I alt vi gjør er menneskene det viktigste, og vi har virkelig fått en god følelse av denne gruppen investorer som allerede er blitt gode venner av oss. Vi ser frem til et spennende 2022 hvor vi nå kan fortsette å utvikle et annerledes esport-prosjekt enn det man har sett i Norge tidligere, og fortsetter reisen vår mot å bygge Norges største gaming- og esportmerkevare.”

777 Esport ble startet opp i august 2020 av det norske plateselskapet 777 Music og en rekke unge talenter fra norsk musikkbransje. Klubbens nåværende eiere inkluderer blant andre Per Áki Kvikne, bedre kjent som Kjartan Lauritzen, gründer Fabio Enzo, Theodor Sigurdsson Kvikne, fotograf Michael Ray VC Angeles, artister Stig Brenner, boy pablo og Arif.

Den ferske investorgruppen fra Stavanger består av en rekke forretningsfolk og idrettsutøvere. I gruppen finner man blant andre Andreas Hodne, Steven Incoronato, Christopher Westbø, brødrene Preben og Frode Gulliksen samt landslagsspiller Birger Solberg Meling. Gruppen har i en periode ønsket å investere i esport og ventet på det rette prosjektet. 

Pengene vil bli benyttet til å ansette administrasjon og kreatører, øke den e-sportslige satsingen og gjennomføre fysiske arrangementer som kombinerer musikkonserter og gaming-aktiviteter.

Internasjonal esport er blitt en egen industri som omsatte for mer enn en milliard dollar i 2021. Sporten opplever høy publikumsinteresse over hele verden og har i flere år vokst over 20% årlig regnet i antall seere. Noe som er betydelig mer enn noen annen sport worldwide! Også her hjemme i Norge er esport i konstant utvikling, og det siste året har vi observert en økende vekst i interesse og seertall! “777 har allerede bygget et solid fundament og fått en stor fanskare. Vi synes de har den beste merkevaren innen Norsk esport. Med en ærlig tilnærming basert på sunne verdier og herlig entusiasme er vi sikker på at 777 kommer til å befeste seg som Norges mest populære esport organisasjon. Arbeidet de har gjort i løpet av et års tid med begrenset ressurser er intet mindre enn imponerende. Gjennom vår brede erfaring finansielt og operasjonelt fra norsk næringsliv håper vi å bidra til 777 sin fremtidige suksess. Det at 777 ønsker å være en samfunnsbevisst aktør (brennende fokus på mental helse, likestilling og klima) kombinert med høye sportslige ambisjoner gjør at dette er en «perfect match» for oss!”, sier daglig leder i Aftermath André Netland Holte.